20. 8. 2020 v 19:00

Klášter sv. Voršily v Kutné Hoře

Cena: 1560

Odkaz na Facebook událost

Kvalitní hovězí maso a dobré víno je důležitou součástí pestré stravy.

Ochutnáme vyzrálé hovězí maso ze statku Naše Hospodářství, jehož historie sahá do roku 1845, výklad o hospodaření a produkci „stařeného“ hovězího masa přímo z úst majitele Kuby Erlera.

Top červená z naší produkce, ochutnáme šampiony červených českých vín z let 2013, 2015, 2016, 2017, 2018 a další zajímavosti našeho sklepa v podání Lukáše Rudolfského.

 

Menu

Welcome drink Pinot Noir

Steak tartare

Pinot Noir 2016

 

Flank steak

Svatovavřinecké 2018 staré keře/ Svatovavřinecké 2003 staré keře

 

Mock tender steak

Pinot Noir 2015 staré keře

 

Rib Eye steak

Pinot Noir 2018 staré keře

 

Rump steak

Cuvée Samet 2017/ Cabernet Cortis 2012

 

T-Bone steak

Pinot Noir 2013 staré keře

 

Tendreloin steak

Cuvée Mikuláš Daczický 2015

 

 

Maso bude připravováno na otevřeném ohni z bukového dřeva s použitím dřeva z révy vinné.

Cena za menu: 1560,-

 

Rezervace:

Michal Karban, tel.:+420 775 233 101

Petr Javůrek, tel.: +420 736 536 489