Kvalitní hovězí maso a dobré víno je důležitou součástí pestré stravy.
Ochutnáme vyzrálé hovězí maso ze statku Naše Hospodářství, jehož historie sahá do roku 1845, výklad o hospodaření a produkci „stařeného“ hovězího masa přímo z úst majitele Kuby Erlera.
Top červená z naší produkce, ochutnáme šampiony červených českých vín z let 2013, 2015, 2016, 2017, 2018 a další zajímavosti našeho sklepa v podání Lukáše Rudolfského.
Menu
Welcome drink Pinot Noir
Steak tartare
Pinot Noir 2016
Flank steak
Svatovavřinecké 2018 staré keře/ Svatovavřinecké 2003 staré keře
Mock tender steak
Pinot Noir 2015 staré keře
Rib Eye steak
Pinot Noir 2018 staré keře
Rump steak
Cuvée Samet 2017/ Cabernet Cortis 2012
T-Bone steak
Pinot Noir 2013 staré keře
Tendreloin steak
Cuvée Mikuláš Daczický 2015
Maso bude připravováno na otevřeném ohni z bukového dřeva s použitím dřeva z révy vinné.
Cena za menu: 1560,-
Rezervace:
Michal Karban, tel.:+420 775 233 101
Petr Javůrek, tel.: +420 736 536 489